no a kanaly sa podlaczone ??
co to za część ?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
co to za część ?
Witam, ponownie
Mam pytanie co to za cześc i jak sie nazyw i czy ktos moze ma na sprzedaż takie cudo i za ile.
Poniżej zdjęcie brakującej czesci.Załączone pliki
-
Pozwolę cobie na podłączenie pod temat. Otóż na czerwono zaznaczyłem brakującą część w silniku BFQ. Górny fragment idzie do wlewu oleju, natomiast dolny idzie do filtra oleju. Narazie tą brakującą cześć zastąpiłem kawałkiem rurki, ale czy przypadkiem ta część nie jest czymś bardziej skomplikowanym? Będę wdzieczny za sugestie.
Komentarz
-
Witam
Ta cześć była całością. Jest to rurka -odma oddzielacz oleju.Radze wymienić , można to kupić w firmie skodexim.
Pozdrawiam.
Komentarz
-
a ja ? kolega mnie zepchnął i jka zwykle uzyskał opowiedz.
coż to za częsc ? i moze ktos ma odpsprzedać. Jaka jej nazwa ? Dzieki za odpowiedzi.
Komentarz
-
komora regulacji powietrza 1J0 129 594FO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
calkiem droga impreza, ok 380 zł ( nówka z aso ), z tego co mi się udało ustalić to mają to w warszawie i koszalinie, w magazynie importera brakZamieszczone przez endryukomora regulacji powietrza 1J0 129 594F
Komentarz
-
-
Komentarz
-
osobiście brałbym to z allegro. część jest nowa, kosztuje 100 z hakiem, na szrocie znajdziesz za ile?
poprawka, to nie to samo
ops:
nie doczytałem opisy aukcji
Komentarz
-
Komentarz

Komentarz